zaterdag 27 december 2014

Hubelino 85-delige knikkerbaan set review


knikkerbaan is leuk speelgoed


Waar kan ik deze knikkerbaan kopen?

Deze Hubelino knikkerbaan is te koop bij (online) speelgoedwinkels en warenhuizen zoals Bol.com en Trendyspeelgoed.nl

Hoe ziet deze knikkerbaan van Hubelino eruit?

De knikkerbaan die ik heb bestaat uit 85 delen. De plastic bouwstenen (zoals van Duplo) zijn wit van kleur en de baan-onderdelen zijn gekleurd. De stenen en baanstukken zijn van goede kwaliteit. Ze zijn stevig en sluiten goed aan. Perfect om mee te bouwen dus. Als je al Duplo-blokken hebt, kun je deze ook gebruiken om te bouwen. De bouwplaat, die erbij zit, vind ik aan de kleine kant. Die had van mij wel groter gemogen, maar een losse bouwplaat van Duplo kunnen we altijd nog los erbij kopen natuurlijk. Er zitten een hoop verschillende soorten baanstukken en bouwblokken bij, zodat je alle kanten op kan tijdens het bouwen van je knikkerbaan. Er zitten een paar dunne handleidingen bij waarin voorbeelden van banen staan. Ik had eerlijk gezegd uitgebreidere bouwbeschrijvingen erbij verwacht, waarin banen stap voor stap uitgelegd zouden worden. Nu zitten er een paar voorbeelden bij, waarbij je zelf moet uitzoeken hoe je het moet bouwen. De simpele lukt nog wel, maar de ingewikkelde banen zijn moeilijk om te bouwen zonder beschrijving.








Wat is onze ervaring met deze 85-delige Hubelino knikkerbaan?

Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn! Ik en mijn zoontje van 3 hebben heel wat uurtjes gestopt in het bouwen van de knikkerbanen. In het begin valt het wat tegen, aangezien ik niet zo technisch ben. Maar na een paar keer een baan gebouwd te hebben, werd het steeds meer een uitdaging om moeilijkere en ingewikkeldere knikkerbanen te bouwen. Voor mijn driejarig zoontje is het nog iets te moeilijk om zelf banen te bouwen, maar samen hebben we veel plezier aan dit leuke speelgoed. We proberen samen de knikkerbaan te bouwen waarna hij iedere keer een testrit doet met een balletje. Quality-time voor vader en zoon dus. Elke keer als een baan klaar is, kun je alles afbreken en weer aan een nieuwe beginnen die er heel anders uitziet. Daardoor blijft dit speelgoed uitdagend en leuk om te spelen.


Dit speelgoed is voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ik denk dat kinderen het heel lang heel leuk blijven vinden om hiermee te spelen. Naast dat het leuk en uitdagend is, is het ook heel goed voor de motorische ontwikkeling, creativiteit en technisch inzicht van je kind. Je kindje maakt ook kennis met natuurkundige elementen zoals valversnelling en zwaartekracht. Hoe vaker je hiermee speelt, hoe verslavender het wordt. Het bouwen gaat steeds beter en de banen worden steeds mooier. Ik denk dat we binnenkort een nieuwe uitbreidingsset gaan bestellen, om nog grotere, hogere en langere banen te maken!




Conclusie

Mijn kindje vindt de knikkerbaan van Hubelino superleuk om mee te spelen. Ook papa vindt het bouwen van deze knikkerbaan erg leuk. Elke keer als je uitgekeken bent op de baan, breek je hem af en begin je weer aan een hele nieuwe. Zo blijft dit speelgoed leuk en uitdagend om mee te spelen. Vader en zoon hebben heel veel uurtjes quality-time met samen door dit speelgoed. Voor een kind is het niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Zo is het goed voor de motorische ontwikkeling, technisch inzicht en creativiteit en maakt het kind kennis met natuurkundige elementen zoals zwaartekracht en valversnelling. Enig minpuntje is misschien de prijs. Net zoals Duplo zijn de bouwsets niet erg goedkoop. Maar ik vind het het geld zeker waard, als je kijkt hoeveel uur plezier je eraan hebt. Eerlijk gezegd wordt het bouwen steeds verslavender en gaan we binnenkort een nieuwe uitbreidingsset voor deze knikkerbaan kopen, zodat we nog hogere en langere knikkerbanen kunnen gaan maken. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Leuk en uitdagend
+ Goed voor de motoriek, creativiteit en technisch inzicht
+ Kennismaking met natuurkundige elementen
+ Uitbreidbaar
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
- Verslavend
- Niet goedkoop


Vooral nu de feestdagen eraan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk snel uitverkocht. Wil je ook deze Hubelino knikkerbaan kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad! 

Deze Hubelino knikkerbaan kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis! 

Bekijk op bol.com


Algemene informatie Hubelino 85-delige knikkerbaan

Merk: Hubelino
Type: knikkerbaan
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Verkrijgbaar: (online) speelgoedwinkels en warenhuizen zoals Bol.com en Trendyspeelgoed.nl
Prijs: tussen € 57 en € 73 (rondkijken loont)



vrijdag 19 december 2014

Goliath Fladder Flats Review


is fladder flats een leuk spel
 

Waar kan ik Fladder Flats kopen?

Het spel Fladder Flats is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Blokker.nl, Coolblue.nl, Spellenrijk.nl, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Top1toys.nl, Fun.be etc.

Hoe ziet Fladder Flats eruit?

Het gezelschapsspel bestaat maar uit een paar onderdelen, namelijk de meeuw, de plastic handdoekjes en de gekleurde draaiplaat. Ook zit er al sop bij die je in de meeuw moet doen om te kunnen gaan ´flatsen´. De plastic meeuw is ruim 20 cm hoog, best groot dus. De staart kun je vasthouden en in knijpen. Wanneer je hier in knijpt hoor je een vogel- of meeuwengeluid.

Hoe werkt Fladder Flats?

Eigenlijk is het een heel simpel spelletje. Juist doordat het zo simpel is, is het superleuk voor kleine kinderen. Iedere speler krijgt een kleur handdoeken die men op tafel moet leggen. Dan moet men de draaiplaat draaien en wachten totdat de wijzer stopt op een kleur. Nadat de wijzer gestopt is op een bepaalde kleur moet de speler de meeuw een keer knijpen bovenop de kleur handdoek die overeenkomt met de kleur waar de wijzer op gestopt is. Nu is het de vraag of er een 'flats' uitkomt of niet. Dit is geheel willekeurig en dus elke keer een verrassing. Wanneer er niks uitkomt heeft de speler waarbij de meeuw boven diens handdoekje staat geluk en wanneer er wel iets uitkomt, moet die speler zijn handdoek weghalen. Degene die als laatste overblijft met handdoekjes op tafel wint het spel.

De spelregels van Fladder Flats kun je hier downloaden




Wat is onze ervaring met Fladder Flats?

Is het spel Fladder Flats leuk? Ik vind het een superleuk spel voor kleine kinderen! Eigenlijk is het een mix tussen speelgoed en bordspel. Het spel is heel makkelijk te spelen door de weinige regels en duurt niet al te lang. Lang genoeg voor een klein kind, zoals mijn 3-jarig zoontje. Hij vindt het superleuk om met de meeuw te flatsen op de handdoekjes. Houd er wel rekening mee dat er zeepsop op tafel terecht komt. Dit is makkelijk af te doen met een doekje, maar je kunt ook vantevoren een plastic kleed of handdoek op tafel leggen. Er zit een klein flesje met zeepsop bij het spel. Ik was eigenlijk bang dat het flesje zo leeg zou zijn, maar dit valt reuze mee! De speciale zeepsop is volgens mij niet los te koop, maar het lijkt mij dat je zelf ook makkelijk een sopje kunt maken voor dit leuke spel. Met zijn drieën duurt het spelletje ongeveer een kwartier. Voor kleine kinderen dus ideaal! In de spelregels staan trouwens meerdere varianten hoe je het spel kunt spelen. Zo kun je ook met elkaar afspreken dat je in plaats van op een handdoek elkaar op het hoofd 'flatst'!

Conclusie

Ik vind Fladder Flats een erg leuk spel, vooral voor kleine kinderen. Het is simpel om te spelen en duurt niet te lang voor een jonger kind. Mijn zoontje van 3 vond het een erg leuk spel om te spelen en we zullen dit gezelschapsspelletje dan ook vaker gaan spelen. Het spel bestaat uit een paar onderdelen die makkelijk zijn schoon te maken. Wat mij betreft dan zeker ook een aanrader als je kleine kinderen hebt!

Pluspunten
+ Simpel om te spelen
+ Niet te lange speelduur
+ Makkelijk schoon te maken
+ Ideaal voor kleine kinderen

Minpunten
Geen



Fladder Flats of een ander leuk gezelschapsspel van Goliath kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com



Algemene informatie Fladder Flats

Merk: Goliath
Type: gezelschapsspel
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Leeftijd: 4 jaar en ouder
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Blokker.nl, Coolblue.nl, Spellenrijk.nl, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Top1toys.nl, Fun.be etc.
Prijs: tussen 18 en 28 euro (goed rondkijken loont)

Goliath

Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.


dinsdag 9 december 2014

Goliath Woordwijzer Review

 
is woordwijzer van goliath een leuk spel

Waar kan ik Woordwijzer kopen?

Het spel Woordwijzer is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Blokker.nl, Coolblue.nl, Spellenrijk.nl, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be etc.

Hoe ziet Woordwijzer van Goliath eruit?

Het gezelschapsspel is een soort plastic rad van fortuin met een grote trechter erop. Het rad is 26 cm hoog, 12 cm diep en 26 cm breed en bestaat uit de kleuren oranje en paars. Op het rad zit een speelkaart met verschillende categorieën. Tevens zit er een rad op met alle letters van het alfabet. Het rad kun je midden op tafel zetten en met zijn allen erom heen zitten, maar dan kan niet iedereen zien wat de uitkomst is van het rad. Je kunt daarom ook het rad aan de zijkant van de tafel plaatsen.

Hoe werkt Woordwijzer?

Woordwijzer doet me denken aan Pim, Pam, Pet. Eigenlijk is het er een soort variant van. Wanneer je aan de hendel trekt gaan het rad met de categorieën en het rad met de letters draaien. Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer de pijl op de categorie 'jongensnaam' eindigt en het rad met de letters op de letter 'd', moet je zo snel mogelijk een jongensnaam met de letter 'd' verzinnen. Heb je een naam in je hoofd, dan moet je zo snel mogelijk je balletje in de trechter gooien. Wanneer jouw balletje als eerste door de trechter valt, mag jij het antwoord geven. Let wel op dat niet altijd het balletje als eerste door de trechter gaat die er als eerste in gegooid wordt. Het kan dus voorkomen dat wanneer je je balletje later erin gooit, toch als eerste door de trechter heen gaat. Degene die als eerste zijn 6 balletjes erin heeft, heeft gewonnen. Of als de max van 14 balletjes is gehaald, is degene met de meeste balletjes erin de winnaar.

De spelregels van Woordwijzer kun je hier downloaden




Wat is onze ervaring met Woordwijzer?

Is het spel Woordwijzer leuk? Ik vind het een superleuk spel! Het spel is een beetje quiz-achtig. Het is heel goed voor de algemene ontwikkeling van je kind. Je kind wordt op een speelse manier geprikkeld om zijn woordenschat uit te breiden. Tevens traint het de luister- en spreekvaardigheden van je kind. Het is ook geen moeilijk spel met heel veel regels. Het is een simpel spel waardoor het voor kinderen leuk is om te spelen. Door het gebruik van de trechter is het elke keer spannend wie een antwoord mag geven. Het hangt dus ook een beetje van geluk af. Het spel is voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Een potje duurt niet al te lang (20 tot 30 minuten met 3 personen), dus blijft het voor een kind leuk. Er zijn ook genoeg onderwerpkaarten die je met elkaar kunt afwisselen. Zo kun je met je kindje verschillende categorieën oefenen. Wat ik heel goed vind, is dat er blanco onderwerpkaarten bij zitten, die je helemaal zelf kunt invullen. Zo kun je bijvoorbeeld onderwerpen invullen die meer gericht zijn op jongere kinderen of modernere onderwerpen. Ik denk hierbij aan onderwerpen als tekenfilms, apps of games.

Conclusie

Ik vind Woordwijzer een leuk en leerzaam spel! Je kind kan met dit bordspel op een speelse en spannende manier zijn woordenschat uitbreiden. Door het gebruik van de trechter speelt factor geluk ook een beetje mee. Het spel kun je eigenlijk altijd spelen, maar ik kan me voorstellen dat het tijdens de wintermaanden extra gezellig is met zijn allen rond de tafel. Het mooie van dit Woordwijzer is dat het spelletje niet al te lang duurt, waardoor het leuk blijft voor je kind om het te spelen. Het leuke is dat je zelf ook blanco onderwerpkaarten kunt invullen. Op deze manier kun je onderwerpen verzinnen die meer gericht zijn op jouw kinderen. Wat mij betreft is dit spel zeker een aanrader en ga ik het spel nog heel vaak spelen!

Pluspunten
+ Simpel om te spelen
+ Niet te lange speelduur
+ Leuk en leerzaam

Minpunten
Geen



Woordwijzer of een ander leuk gezelschapsspel kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com



Algemene informatie Woordwijzer

Merk: Goliath
Type: gezelschapsspel
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Leeftijd: 5 tot 10 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Blokker.nl, Coolblue.nl, Spellenrijk.nl, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be etc.
Prijs: tussen 28 en 34 euro

Goliath
Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.




maandag 24 november 2014

Super Sand Review


goedkoop supersand kopen

Super Sand van Goliath is op dit moment helemaal hot. Natuurlijk ook niet gek als het de titel 'Speelgoed van het jaar' heeft gekregen. Maar wat is Super Sand of Kinetic Sand nou eigenlijk? Lijkt dit speelzand voor binnen op echt zand? Is Supersand eigenlijk zijn geld wel waard? Hoe werkt Super Sand nu eigenlijk? Allemaal vragen waar ik je in deze uitgebreide review antwoorden op geef. Dus ben je nieuwsgierig naar Super Sand en misschien van plan om het te kopen met sinterklaas of kerstmis? Lees dan snel onze ervaring met Super Sand!

Waar kan ik Super Sand kopen?

Supersand is te koop in veel verschillende winkels. Je kunt Supersand kopen bij o.a. Bol.com, Blokker.nl, Wehkamp.nl, Intertoys.nl, Lobbes.nl, Bartsmit.com, Trendyspeelgoed.nl, ToysXL.nl, Fun.be etc.

Hoe werkt Supersand?

Super Sand lijkt op zand, maar het voelt anders aan. Als je het voor het eerst ziet, denk je dat het plakt net als klei. Maar wanneer je het voelt, plakt het helemaal niet. Ik vind het juist heel droog, zacht en luchtig aanvoelen. Je kunt je ook niet voorstellen dat als je het zand in een vorm doet en het daarna op zijn kop zet, het bouwsel dan blijft staan. Maar niets is minder waar. Je bouwsel ziet er juist perfect uit! Je maakt met dit binnenspeelzand veel mooiere figuren en bouwsels dan met gewoon zand. Supersand is van natuurlijke materialen gemaakt en antibacterieel. Het binnenspeelzand heeft een lichte geur, als een soort rubber. Wanneer je er mee speelt laat het een lichte, witte waas achter op je handen, maar dit heb je er zo afgewassen. Wanneer je het zand knoeit, blijft dit redelijk aan elkaar geplakt. Je hebt het zo opgeveegd. Super Sand is dus erg handig om in de herfst en winter lekker binnen zandkastelen te bouwen!

goedkoop speelzand voor binnen kopen
 
Ik heb weleens gehoord en gelezen dat wanneer je lang speelt met Supersand het zand door het zweet wat minder goed aan elkaar blijft plakken. Ook door viezigheid, zoals pluisjes en dergelijke, zou het speelzand minder goed aan elkaar plakken. Ikzelf heb hier nog geen problemen mee gehad, maar we hebben het speelzand dan ook nog maar een paar keer gebruikt. Wel let ik er daarom op dat het zand in een plastic bak zit (is inbegrepen bij de duurdere dozen) en aangegeven aan mijn zoontje dat hij het zand het beste niet uit de bak moet laten vallen. Het speelzand dat op tafel valt, doe ik weer terug in de bak, maar het kleine beetje zand dat op de grond valt, gooi ik gewoon weg. Juist om te voorkomen dat het vuil zich vermengt met het Supersand.








Wat is onze Super Sand ervaring?

Mijn zoontje heeft het kinetisch zand voor zijn derde verjaardag gekregen. Op een regenachtige middag heb ik het speelzand tevoorschijn gehaald en was benieuwd wat hij ervan zou vinden. In het begin vond hij (maar ook ik) het een beetje raar. Het is toch spul dat je eigenlijk nergens mee kunt vergelijken. Het lijkt een beetje op zand, een beetje op klei of deeg. Wanneer het eerste bouwsel op zijn kop werd gezet, waren we meteen verkocht. De toren zag er supermooi en perfect uit en was binnen no-time gemaakt! In de duinen of in de zandbak werkt het zand soms niet mee, omdat het niet genoeg plakt of te droog is. Maar deze Super Sand is daarvoor perfect!

Je kunt Super Sand kopen inclusief verschillende vormen en gereedschap zoals muren, torens, rollers, spatel, dieren etc. Maar je kunt natuurlijk ook alleen het zand kopen van Super Sand (van Goliath) en zelf losse vormen voor Supersand bij de Action, Big Bazaar of Zeeman kopen.


Super Sand kopen?
Bestel bij Bol.com voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!




Is Super Sand leuk?

Ja, Supersand is heel erg leuk! Zoals ik mijn kindje van 3 urenlang bezig zag met dit speelzand voor binnen, wist ik dat Supersand het geld dubbel en dwars waard was. Hij was heel geconcentreerd bezig met het vullen van de vormen en het bouwen van een zandkasteel. Ik kon zien dat het binnenspeelzand erg goed is voor zijn motoriek. Ook stimuleert Supersand de creativiteit bij kleine kinderen. Het is heel leuk om te zien hoe hij te werk gaat om bepaalde bouwsels te maken. Mijn zoontje kon zich er uren mee vermaken en raakte er helemaal niet op uitgekeken. Wanneer ik de volgende dag vroeg of hij weer zin had om zandkastelen te bouwen, kreeg ik meteen een enthousiaste 'ja!!!' als antwoord. Wat mij betreft een zeer geslaagd cadeau dus. Super Sand heeft ook niet voor niks de titel 'Speelgoed van het jaar' gekregen.

ervaring met supersand review

Conclusie

Wij zijn helemaal tevreden over Super Sand! Ik geef toe, het is niet heel goedkoop. Maar als je het blije en tevreden gezicht van je kindje ziet, ben je dat al snel vergeten. En je kunt natuurlijk ook zelf goedkope vormpjes voor Super Sand bij winkels als Action, Zeeman of Big Bazaar halen om geld te besparen. Ik vind het binnenspeelzand eigenlijk beter dan gewoon zand. Het blijft bij elkaar, maar plakt niet. Het is schoon en veilig en je maakt er de mooiste figuren en bouwsels mee. Het is niet alleen leuk voor je kind, maar het is ook nog eens goed voor de motoriek en creativiteit. Wat mij betreft dus bijna alleen maar pluspunten. Het is de titel van ´Speelgoed van het jaar´ zeker waard. Ik zou zeggen, zeker een aanrader. Je maakt je kindje er geheid blij mee. Vooral nu in de herfst- en wintermaanden is dit speelgoed een uitkomst!

Pluspunten
+ Goed voor de motoriek
+ Stimuleert de creativiteit
+ Makkelijk in gebruik
+ Werkt beter dan echt zand
+ Schoon en veilig

Minpunten
- Niet goedkoop


Wil je ook dit speelzand voor binnen kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com



Algemene informatie Super Sand

Merk: Goliath
Type: Speelzand voor binnen
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar (mijn zoontje van 3 vindt het ook te gek en ik blijf erbij zitten om in de gaten te houden dat hij niks in zijn mond stopt of met zijn handen in zijn ogen wrijft)
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals Bol.com, Blokker.nl, Wehkamp.nl, Intertoys.nl, Lobbes.nl, Bartsmit.com, Trendyspeelgoed.nl, ToysXL.nl, Fun.be etc.
Prijs: meeste prijzen liggen niet ver uit elkaar. Je kunt verschillende pakketten Super Sand kopen

Goliath

Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.


vrijdag 7 november 2014

Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis Review



Aangezien ik sowieso fan ben van Vtech speelgoed en de Vtech Toet Toet Auto's vliegveld zo'n succes was voor mijn kindje, heb ik nu de Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Dit speelgoed van Vtech is dit jaar Speelgoed van het jaar geworden, dus ik ben benieuwd! Lees snel mijn review over deze Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis.

Waar kan ik dit speelgoed van Vtech kopen?

Zoals veel Vtech speelgoed is deze Zoef Zoef Dieren Boomhuis te koop in veel verschillende winkels. O.a. bij Wehkamp.nl, Bol.com, V&D.nl, Prenatal.nl, Bartsmit.com, ThysToys.nl, Speelgoedwebshop.com, Intertoys.nl, Lobbes.nl, Degrotespeelgoedwinkel.nl, ToysXL.nl en Fun.be

Hoe ziet Zoef Zoef Dieren Boomhuis van Vtech eruit?

Dit speelgoed voor peuters en kleuters is gemaakt van degelijk plastic en ziet er door de verschillende kleuren vrolijk, dus aantrekkelijk voor deze doelgroep uit. Het Boomhuis heeft geen kleine of scherpe onderdelen, dus het is niet gevaarlijk voor kleine kinderen. Theoretisch heb je het speelgoed binnen een kwartier in elkaar gezet. Ik, met mijn a-technisch inzicht, deed er bijna een half uur over. Ik ben waarschijnlijk één van de weinige mannen die niet technisch is. Op zich valt het wel mee. Het is een kwestie van klikken en een paar schroefjes aandraaien. Deze Zoef Zoef Boomhuis van Vtech is best groot, namelijk 45 cm lang, 13 cm breed en 33 cm hoog. Superleuk voor kleine kinderen! Het pandabeertje, dat erbij zit, is ongeveer 6 cm lang, 8 cm breed en 6 cm hoog. Naast Patty Panda zijn er ook nog andere losse dieren te koop zoals Luc Leeuw, Zoey Zebra, Tygo Tijger, Nelly Nijlpaard, Anne Aap en Olga Olifant. Deze zijn ongeveer 8 euro per stuk.






Het mooie van dit Vtech speelgoed is dat je andere speelsets, zoals Vtech Zoef Zoef Dierentuin en Vtech Zoef Zoef Avonturenbos op deze Zoef Zoef Boomhuis kunt aansluiten om zo één heel grote speeltuin voor je kindje te maken. Ook zijn er losse Vtech Zoef Zoef wegdelen te koop, waarmee je deze speelset kunt uitbreiden. Leuk idee om met een verjaardag of met de feestdagen met verschillende mensen verschillende speelsets en uitbreidingen te kopen, zodat je één grote Vtech Zoef Zoef Dieren speelset hebt! En volgens mij is dit speelgoed ook te koppelen aan de Vtech Toet Toet serie, zoals de Vtech Toet Toet Auto's garage, Vtech Toet Toet Auto's parkeertoren, Vtech Toet Toet Auto's Treinstation, Vtech Toet Toet Auto's Bouwplaats, Vtech Toet Toet Auto's Politiebureau en Vtech Toet Toet Auto's Vliegveld.


Wat kun je allemaal met dit Zoef Zoef Dieren Boomhuis van Vtech doen?

Dit speelgoed van Vtech is superleuk voor de kleintjes. Onder de pandabeer zitten wieltjes waarmee ze dus de over de hele baan kunnen rijden. Op verschillende stukken van de baan zitten sensors, die ervoor zorgen dat het dier (waar ze mee rijden) leuke liedjes gaat zingen of leuke, vrolijke zinnetjes zegt. Naast het zoeven over de baan, kunnen de kinderen het diertje ook omhoog of omlaag takelen vanuit het boomhuis. Tevens kunnen ze verschillende vormpjes in het dak van het boomhuis stoppen. Om de panda van de baan af te laten rijden, kunnen ze gebruik maken van de lanceerplaats en kunnen ze het dier op een schommel laten zitten. Ook zit er een draaiend uitkijktoren op. Patty Panda bevat 6 vrolijke melodietjes en 3 gezongen liedjes.






Mijn zoontje van 3 vindt speelgoed van Vtech helemaal geweldig. Dit omdat het speelgoed er vrolijk uitziet, maar vooral ook omdat het interactief speelgoed is. Wanneer je met het pandabeertje over een sensor heen rijdt zal het een leuk liedje zingen of een grappige zin uitspreken, actie-reactie dus. Ook kun je met dit boomhuis verschillende dingen doen, waardoor het voor een kindje interessant en uitdagend blijft. Dit speelgoed van vtech is dus educatief, interactief, maar ook goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje. Het mooie van dit speelgoed is dat je het echt oneindig kunt uitbreiden. Een zeer leuke tip voor verjaardagen en feestdagen dus.

leuk speelgoed voor peuters en kleuters

Conclusie

Mijn peuter is echt blij met zijn Zoef Zoef Dieren Boomhuis van Vtech. Het was mooi om zijn reactie te zien, toen hj het speelgoed uitpakte. Namelijk één en al blijdschap! Zo groot en al die kleurtjes en wanneer je Patty Panda aan zet, zingt ze vrolijke liedjes. Hij was helemaal blij dus. Speelgoed van Vtech is kwalitatief altijd goed en dit Dieren Boomhuis is zo divers, dat hij er uren mee kan spelen. Met de panda rijden of de panda omhoog takelen is allemaal goed voor zijn motoriek en van de vrolijke liedjes wordt hij al meteen blij. Het mooie van dit speelgoed van Vtech is dat je het bijna oneindig kunt uitbreiden met diverse baanstukken en andere speelsets in deze serie, maar ook van andere series. Wat mij betreft is het de titel van 'speelgoed van het jaar' zeker waard. Ik zou zeggen, aanrader. Je maakt je kindje er echt blij mee!

Pluspunten

+ Vrolijk en interactief
+ Educatief
+ Goed voor de motoriek
+ Uitbreidbaar
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
Geen


Vooral nu de feestdagen eraan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk snel uitverkocht. Wil je ook Zoef Zoef Dieren Boomhuis kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad!

Wil je dit of ander Vtech speelgoed kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!





Algemene informatie

Merk: Vtech
Type: Zoef Zoef Dieren Boomhuis
Leeftijd: 1 tot 5 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals Wehkamp.nl, Bol.com, V&D.nl, Prenatal.nl, Bartsmit.com, ThysToys.nl, Speelgoedwebshop.com, Intertoys.nl, Lobbes.nl, Degrotespeelgoedwinkel.nl, ToysXL.nl en Fun.be
Prijs: tussen € 25,49 en € 41,95 (rondkijken loont)
De goedkoopste aanbieder die ik ben tegengekomen is Fun.be die in de gehele Benelux bezorgt.

Vtech

Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.





zondag 19 oktober 2014

Majorette speelgoed autogarage review


goedkope speelgoed auto garage kopen

Mijn zoontje vindt met speelgoed auto's spelen helemaal te gek. Hij kan zich er dan ook uren mee vermaken. Daarom leek het me leuk om wat accesoires erbij te kopen zoals een speelgoed stoplicht, speelgoed kleed, speelgoed flitspaal, maar ook een grote speelgoed auto garage van Majorette. Lees snel wat mijn, maar vooral ook zijn ervaring met deze speelgoed garage is!

Waar kan ik dit leuke speelgoed kopen?

Majorette speelgoed auto garages zijn te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, babypark.nl, prenatal.nl, gigaspeelgoed.nl, thystoys.nl, blokker.nl, toysxl.nl, lobbes.nl, speelgoedparadijs.com etc.

Hoe ziet deze speelgoed autogarage van Majorette eruit?

De speelgoedgarage is van degelijk plastic gemaakt. De garage is in zijn totaliteit ongeveer 75 cm breed, 60 cm diep en 40 cm hoog. De speelgoed garage bestaat uit de kleuren grijs, oranje en blauw. De randen zijn niet echt scherp, behalve de randen van de onderkant van de etages. Die zijn een klein beetje scherp, maar niet zo scherp dat je je er open aan kunt halen. De speelgoed garage bestaat uit 3 verdiepingen. Er zit een lift in, een auto wasserette, auto brug en een tankstation. Ook zit er een speelgoed auto bij, dus je kindje kan meteen gaan spelen!






Hoe is de speelervaring met deze speelgoed autogarage?

Mijn zoontje is helemaal weg van de garage. Hij kan er echt uren mee spelen. Dat de fabrikant er voor gekozen heeft om er een stukje weg aan te maken is een goede zet geweest, want het valt me op dat mijn zoontje daar ook veel mee speelt. Ikzelf heb er nog speelgoed stoplichten en speelgoed flitspalen bijgekocht die daar mooi bij kunnen worden gezet.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze speelgoed garage van Majorette. Eigenlijk moet elk jongetje wel een speelgoedgarage hebben gehad vind ik. Tenminste, mijn zoontje is helemaal gek van speelgoed auto's en kan zich er echt uren mee vermaken elke dag en ik kan me herinneren dat ik het vroeger ook superleuk vond om mee te spelen. Je kunt op deze manier al een beetje je kindje voorbereiden op het echte verkeer en de echte verkeersregels. Ik probeer dit spelenderwijs hem te leren en dit dan ook te herhalen als hij bij mij in de auto zit.

De speelgoed auto garage is van degelijke kwaliteit gemaakt en gaat niet gauw kapot. Het in elkaar zetten kost ook wel even tijd. Het is niet zomaar even alles in elkaar klikken. Veel onderdelen zitten vast aan elkaar en moet je eerst met een kniptang of schaar losknippen. Als je kindje het leuk vindt om met auto's te spelen is deze speelgoed garage echt een aanrader!


Pluspunten
+ Degelijke kwaliteit
+ Je hebt er uren plezier van
+ Zit zelfs een speelgoed auto bij!

Minpunten
Geen




Bestel je speelgoed auto's, speelgoed garage of auto speelkleed voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com


Algemene informatie


Merk: Majorette
Type: speelgoed autogarage
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Verkrijgbaar: bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, babypark.nl, prenatal.nl, gigaspeelgoed.nl, thystoys.nl, blokker.nl, toysxl.nl, lobbes.nl, speelgoedparadijs.com etc.
Prijs: rond € 35

Majorette

Majorette is een grote, bekende Franse fabrikant van speelgoed auto's en model auto's die wereldwijd zijn speelgoed verkoopt.



zaterdag 18 oktober 2014

Speelgoed flitspaal Review

goedkoop speelgoed voor kleine kinderen



Mijn zoontje kan zich uren vermaken met zijn speelgoed auto's. Om die reden leek het me leuk om er wat extra accesoires bij te kopen zoals een speelgoed garage, speelgoed verkeerslicht, maar ook een speelgoed flitspaal. Ik wist niet eens dat die bestonden, dus ik was er zeer benieuwd naar hoe het zou werken en wat het precies zou doen.

Waar kan ik dit leuke speelgoed kopen?

Dit speelgoed verkeerslicht is te koop bij speelgoedwinkels zoals Lobbes, Bart Smit, Schellens speelgoed en Intertoys.

Hoe ziet deze speelgoed flitspaal eruit?

Deze speelgoed flitspaal is van degelijke kwaliteit plastic gemaakt. Hij is steviger en groter dan ik had verwacht. De flitspaal is ongeveer 12 cm hoog. Het kastje waar de lichten in zitten is ongeveer 3 cm breed en 5 cm hoog. Verder ziet het eruit als een echte flitspaal. Hij heeft de kleur grijs.

Hoe werkt deze speelgoed flitspaal?

Onderaan zit een klein knopje. Als je die indrukt flitst er 3 keer een wit lampje en hoor je een echt fototoestel geluid. Superleuk! Onderin zit een plat batterijtje dat je kunt verwisselen.






Conclusie

Misschien vind ik dit speelgoed nog wel leuker dan mijn zoontje zelf. Wist helemaal niet dat ze deze speelgoed flitspalen verkochtten. Mijn zoontje vindt het ook leuk speelgoed en gebruikt niet alleen als flitspaal, maar ook als fototoestel. Dit komt omdat de flitspaal ook zo'n leuk fotocamera-geluidje maakt. De speelgoed flitspaal is helemaal niet duur en zijn geld zeker waard. Wil je met de feestdagen nog een kleinigheidje bij je cadeau's doen, dan is deze flitspaal daar uitermate geschikt voor. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Superleuk!
+ Met echte flits of fototoestelgeluiden

Minpunten
Geen


Merk: Road Series
Type: speelgoed flitspaal
Leeftijd: 3 tot 10 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels zoals Lobbes, Bart Smit, Schellens speelgoed en Intertoys
Prijs: rond 3 euro
Deze speelgoed flitspaal is ook te koop in combinatie met speelgoed verkeersborden.





Bestel je speelgoed auto's, speelgoed garage of auto speelkleed voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!






vrijdag 17 oktober 2014

Speelgoed stoplicht Review


leuk speelgoed stoplicht voor kinderen


Mijn zoontje vindt met speelgoed auto's spelen helemaal te gek. Hij kan zich er elke dag uren mee vermaken. Daarom leek het me leuk om wat accesoires erbij te kopen zoals een speelgoed autogarage, een speelgoed flitspaal, maar ook een speelgoed stoplicht. In het echt heb ik hem al geleerd hoe een stoplicht werkt en wat je moet doen bij elke kleur. Zo kan hij dit met een speelgoed verkeerslicht spelenderwijs oefenen en herhalen.

Waar kan ik dit leuke speelgoed kopen?

Dit speelgoed verkeerslicht is te koop bij speelgoedwinkels zoals Lobbes, Bart Smit, Schellens speelgoed en Intertoys.

Hoe ziet dit speelgoed stoplicht eruit?

Het speelgoed stoplicht is van degelijk kwaliteit plastic gemaakt. Hij is steviger en groter dan ik had verwacht. Het stoplicht is ongeveer 12 cm hoog. Het kastje waar de lichten in zitten is ongeveer 3 cm breed en 5 cm hoog. Verder ziet het eruit als een normaal stoplicht. Alles zwart en de paal zwart/wit.

Hoe werkt dit speelgoed stoplicht?

Onder zit een klein knopje. Wanneer je die indrukt gaat het oranje licht knipperen. Wanneer je deze nog een keer indrukt gaat het groene lampje branden en na nog een keer indrukken brandt het rode licht. Je kunt het stoplicht niet uitzetten. Het stoplicht gaat automatisch uit als er ongeveer 15 seconden niet mee is gespeeld. Onderin zit een plat batterijtje die je kunt verwisselen.





Conclusie

Ik vind het heel leuk speelgoed, want op deze manier kun je je kindje spelenderwijs de verkeersregels leren. Mijn zoontje vindt met speelgoed auto's spelen sowieso heel erg leuk en dit soort accesoires maken het alleen maar extra leuk. Het speelgoed verkeerslicht vind ik ook helemaal niet duur, dus de prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Leerzaam
+ Leuk extraatje voor bij de speelgoed auto's en speelgoed garage

Minpunten
Geen


Merk: Road Series
Type: speelgoed verkeerslicht
Leeftijd: 3 tot 10 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels zoals Lobbes, Bart Smit, Schellens speelgoed en Intertoys
Prijs: rond 3 euro
Dit speelgoed verkeerslicht is ook te koop in combinatie met speelgoed verkeersborden.





Bestel je speelgoed auto's, speelgoed garage of auto speelkleed voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...