zaterdag 19 oktober 2013

VTech Kiekeboe Boerderij Review

Vtech Kiekeboe Boerderij - leuk goedkoop speelgoed

Iedereen met kinderen kent wel het spelletje 'Kiekeboe'. Dit spelletje doe je met je baby als vermaak, maar ook voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kindje. Je baby ontwikkelt hierdoor ook zijn motoriek. Vtech heeft dat als basis gebruikt en heeft Kiekeboe Boerderij op de markt gebracht. Ze hebben dit speelgoed natuurlijk de vrolijke liedjes, geluiden en degelijke kwaliteit meegegeven die we van Vtech gewend zijn. Lees snel verder waarom dit speelgoed zeker een aanrader is!

Waar kan ik dit speelgoed kopen?

Deze Vtech Kiekeboe Kinderboerderij is te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, babypark.nl, prenatal.nl, gigaspeelgoed.nl, thystoys.nl, blokker.nl, toysxl.nl, lobbes.nl, speelgoedparadijs.com etc.

Hoe ziet Kiekeboe Boerderij van Vtech eruit?

Dit speelgoed van Vtech ziet er echt heel erg leuk uit. Het heeft een beetje de vorm van een boerderijtje. Het speelgoed heeft vrolijke kleuren zoals rood, geel, groen, blauw en wit. Het is van degelijke kwaliteit en heeft geen scherpe randen. Dit speelgoed is ongeveer 12 cm breed, 12 cm hoog en 3 cm dik. Er zit een handvat aan, zodat je kindje het overal mee naartoe kan nemen. Op de voorkant staan de vrolijke koppen van een eend, koe en schaap afgebeeld. Dit zijn tevens knoppen. Daaronder zitten een soort klepjes die je om kunt slaan. Er zit een aan- en uitknop, maar ook een volumeknop op. Linksboven zit zit een lampje in de vorm van een muzieknoot dat oplicht tijdens het afspelen van de muziek.




Wat kun je allemaal met dit leuke speelgoed van Vtech doen?

Kiekeboe spelen met je baby doe je voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kindje. Je baby wordt hierbij gestimuleerd tot het maken van contact en het is goed voor de fijne motoriek. Daar speelt speelgoedfabrikant Vtech goed op in met dit speelgoed. De Kiekeboe Boerderij speelt vrolijke liedjes af waarbij een vrolijke vrouwenstem zingt. Tevens roept ze een aantal verschillende teksten zoals 'Kiekeboe' en 'Waar zijn jullie?'. Wanneer je op een knop drukt hoor je het bijbehorende dierengeluid. Wanneer een flapje wordt omgeklapt, hoor je de vrouwenstem iets zeggen en een dierengeluid. Op deze manier leert je kindje ook dierengeluiden herkennen en nadoen. Mijn zoontje vindt het speelgoed superleuk en kan zich er uren mee vermaken. Gelukkig zit er ook een volumeknop op en schakelt het speelgoed zich automatisch uit bij inactiviteit van een bepaalde periode. Er gaan 2 AA-batterijen in.

Conclusie

Dit speelgoed was zeker geen miskoop en we hebben er veel plezier van gehad. Het is zijn geld dubbel en dwars waard. Mijn zoontje kon zich er uren mee vermaken. Door de knoppen en flapjes kan je kindje heel interactief met het speelgoed bezig zijn. Naast de liedjes en dierengeluiden is dit speelgoed heel goed voor de fijne motoriek van je kindje. Hij leert op knoppen drukken, maar ook om de flapjes om te draaien. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Veel waar voor je geld
+ Erg interactief
+ Degelijke kwaliteit
+ Leerzaam en goed voor de fijne motoriek

Minpunten
Geen



Leuk speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!




Algemene informatie

Merk: Vtech
Type: Kiekeboe Boerderij
Leeftijd: 6 tot 24 maanden
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, babypark.nl, prenatal.nl, gigaspeelgoed.nl, thystoys.nl, blokker.nl, toysxl.nl, lobbes.nl, speelgoedparadijs.com etc.
Prijs: tussen € 9 en € 13

Vtech

Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.




Fisher-Price Klop & Lach Hamer Review

speelgoed hamer van fisher-price

Met sinterklaas waren we aan het rondkijken voor wat kleine, goedkope cadeautjes. We kwamen een speelgoedhamer van het welbekende speelgoedmerk Fisher-Price tegen. Wanneer je met deze vrolijk gekleurde hamer ergens op zou slaan, zouden er leuke geluiden uit komen. Lees snel verder wat mijn ervaring met deze speelgoed hamer is...

Waar kan ik dit speelgoed kopen?

Deze Fisher-Price speelgoed hamer is te vinden onder verschillende namen zoals Fisher-Price Klop & Lach-Hamer, Fisher Price Activity Hamer, Fisher-Price Schud & Giechel Hamer of Fisher Price Muziekhamer. De speelgoedhamer is te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, telekidstoys.nl, degoedkoopstespeelgoedwinkel.nl, despeelcorner.nl, vd.nl, toysxl.nl, debijenkorf.nl, internet-toys.nl, speelgoedwebshop.com, lobbes.nl etc.

Hoe ziet de Fisher-Price Klop & Lach Hamer eruit?

De hamer heeft vrolijke kleuren zoals blauw, rood, geel, oranje en groen. Hij is 14 cm lang, 5 cm dik en 5 tot 10 cm breed. De hamer voelt erg degelijk aan en heeft geen scherpe randen. De uiteindes van de hamer zijn 2 grappige gezichtjes. Wanneer je die in de hamer drukt, gaat er in het midden van de hamer een draaischijf draaien. In het handvat zit een draaiknop dat een soort klikgeluid maakt wanneer je deze omdraait. Tevens zit de aan- en uitknop in het handvat van de speelgoed hamer. Er moeten 3 knoopcelbatterijen in de hamer.

Is deze speelgoedhamer van Fisher Price leuk om mee te spelen?

Zal ik je een geheimpje verklappen? Papa en mama hadden er de avond vantevoren net zoveel plezier van. De speelgoedhamer moest natuurlijk eerst getest worden. Wanneer je met de hamer ergens op tikt, duwt of slaat, hoor je een leuk geluidje. De geluiden kun je beschrijven als de bekende tekenfilmgeluiden, zoals poing, toing etc. Ook hoor je giechelgeluiden. Mijn zoontje en ik vinden de geluiden erg grappig.



Je moet je kindje trouwens wel in de gaten houden als hij met de hamer speelt, want ons zoontje sloeg over al op met deze speelgoedhamer. En aangezien de hamer van hard plastic is, is het niet altijd een goed idee om op bijvoorbeeld meubels of je tv te slaan. Eigenlijk een beetje eigen schuld natuurlijk, want een kind denkt dat hij overal op mag slaan met de hamer. Ik moet toegeven dat het leuk speelgoed is, alleen is mijn kindje er best snel op uit gekeken. Hij kan er niet uren mee zoet zijn, maar dat had ik ook niet verwacht. Het is ideaal speelgoed om cadeau te doen voor een verjaardag of als extra cadeautje met sinterklaas of kerstmis. De hamer is namelijk niet echt heel duur. Even goed rondkijken loont de moeite, want ze zijn te koop vanaf € 8 t/m € 16. Dat is gewoon het dubbele!

Conclusie

Ik ben tevreden over deze speelgoedhamer van Fisher-Price. De hamer ziet er leuk uit, is veilig, voelt degelijk aan en heeft erg grappige en leuke geluidjes. Ook is de hamer helemaal niet zo duur is perfect speelgoed om als kleinigheidje bij de sinterklaas cadeau's of kerstcadeau's te doen. Ook is het leuk speelgoed om met een verjaardag te geven. Het is geen speelgoed waar je kindje uren mee zoet kan zijn of jarenlang plezier van zal hebben denk ik. Maar toch vond ik het een geslaagd cadeau, want mijn zoontje heeft er wel veel plezier van gehad. Wat mij betreft dus toch wel een aanrader!

Pluspunten
+ Superleuke geluidjes
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
- Misschien snel op uitgekeken



Leuk speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Algemene informatie

Merk: Fisher-Price
Type: speelgoed hamer
Leeftijd: 6 maanden tot 3 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, telekidstoys.nl, degoedkoopstespeelgoedwinkel.nl, despeelcorner.nl, vd.nl, toysxl.nl, debijenkorf.nl, internet-toys.nl, speelgoedwebshop.com, lobbes.nl etc.
Prijs: tussen € 8,25 en € 16


Fisher Price

Fisher Price is een bedrijf dat al in 1930 opgericht is door Herman Fisher, Irving Price, Margaret Evans Price en Helen Schelle. Ze begonnen met houten speelgoed dat al meteen een succes werd. In 1993 nam het bedrijf Mattel Fisher Price over en sinds het oprichten van het bedrijf heeft Fisher Price al meer dan 5000 verschillende soorten speelgoed op de markt gebracht. Je kunt wel zeggen dat Fisher Price tot de top van de wereld behoort op het gebied van speelgoedfabrikanten.




zondag 13 oktober 2013

Tech-Too Mijn Eerste Tablet Review

speelgoed tablet voor kinderen

Mijn zoontje is pas 2 jaar geworden en heeft vele leuke cadeau's gehad, waaronder ook een speelgoed tablet. Kinderen vinden het leuk om 'grote mensen' na te doen, zo ook met telefoons, klussen, koken enzovoort. Deze speelgoedtablet lijkt net op een echte tablet en is erg leerzaam voor je peuter. Hij leert namelijk spelenderwijs nieuwe woordjes en geluiden. Lees snel verder wat mijn, maar ook zijn ervaring met deze tablet voor kinderen is!

Waar kan ik deze tablet voor kinderen kopen?

Deze kinder tablet is te koop bij speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl etc.

Hoe ziet Mijn Eerste Tablet van Tech-Too eruit?

De kindertablet is 20 cm breed en 20 cm hoog. Het heeft een dikte van een cm, nog best dun voor een speelgoed tablet. De achtergrond is zwart waarbij de platte knoppen felgekleurd zijn. De touchscreen knoppen zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals letters, vormen, cijfers, kleuren, dieren en voorwerpen.

Wat kun je allemaal met deze speelgoed tablet doen?

Zoals ik eerder vertelde zijn de knoppen ingedeeld in verschillende groepen. Elke knop heeft 2 verschillende geluiden of stemmen. Zo hoor je bij de knop waar een cijfer 1 in een vierkant staat, een stem die zegt 'vierkant' of een stem die zegt '1'. Zo heeft elke knop dubbele geluiden of stemmen die elkaar afwisselen. Zo vind je 25 knoppen terug op de speelgoedtablet. Ook zit er een knop op waarbij een vraag wordt gesteld. Het kindje moet dan bijvoorbeeld de afbeelding van de uil zoeken en op die knop drukken. Deze speelgoed tablet is dus best leerzaam voor je kindje. Wanneer er een paar minuten niks met de tablet wordt gedaan, zegt een stem 'Speel met mij'. Dit blijft zich een paar keer herhalen. Best irritant na een paar keer!







Conclusie

Ik vind het een hele leuke tablet. Alleen ben ik bang dat mijn zoontje er niet jarenlang plezier van kan hebben, omdat er maar 25 knoppen op zitten. Voor de rest kun je wel met een knop vragen laten beantwoorden, maar ook die vragen gaan over de bestaande knoppen. Ik ben bang dat mijn kind er na een paar maandjes wel op uitgekeken is. Mijn zoontje heeft ook veel speelgoed van het merk Vtech en naar mijn mening is dat speelgoed veel uitgebreider waardoor een kind er zeker wel een paar jaar mee vooruit kan. Desondanks is deze tablet wel heel erg leuk en heeft mijn zoontje er op dit moment heel veel plezier van. Hij vindt vooral alle geluidjes heel leuk en vindt het grappig om ze na te doen. Dit speelgoed is dan ook zeker geen miskoop geweest en wat mij betreft toch wel een aanrader!

Pluspunten
+ Lijkt net op een echte tablet
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
- Niet heel erg uitgebreid



Een speelgoed tablet of smartphone bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com



Algemene informatie

Merk: Tech-Too
Type: Mijn Eerste Tablet
Leeftijd: 2 tot 5 jaar
Verkrijgbaar: bij speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl etc.
Prijs: € 19,99




zaterdag 12 oktober 2013

VTech Baby Walker Review

Vtech Baby Walker

Op de eerste verjaardag van mijn zoontje liep hij nog niet los, dus een babywalker leek ons een perfect cadeau. Na veel rondkijken in speelgoedwinkels en babywinkels kwamen we bij de Vtech Baby Walker uit. Ik weet uit eigen ervaring dat het een goed speelgoedmerk is en dit activiteitenpaneel trok mij het meeste aan. Vrolijke kleuren en lekker uitgebreid zodat hij er niet snel op uitgekeken raakt. Lees snel verder wat mijn ervaring is met deze babywalker van Vtech!

Waar kan ik deze Babywalker van Vtech kopen?

Deze Vtech baby Walker is te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals wehkamp.nl, babypark.nl, bol.com, intertoys.nl, prenatal.nl, blokker.nl, toysxl.nl, bartsmit.com, lobbes.nl etc.

Hoe ziet de Baby Walker van Vtech eruit?

De Babywalker is van stevig plastic zonder scherpe rande of uitstekende delen. Deze Vtech Baby Walker voelt heel erg degelijk aan en kan wel tegen een stootje. Het speelgoed is snel in elkaar gezet zodat je baby er meteen mee kan spelen. Het bestaat eigenlijk uit 2 delen, namelijk het rijdende gedeelte en het activiteitenpaneel. Dit paneel kun je ervan af halen, zodat je baby er ook op het speelkleed of in de box mee kan spelen. De babywalker heeft vele vrolijke kleuren en leuke tekeningetjes. Op het afneembaar activiteiten paneel zit een zonnetje dat licht kan geven, verlichte vormen met afbeeldingen van fruit en groente, een knop in de vorm van een koe met een raampje dat open kan, 3 draaischijven, 5 gekleurde pianotoetsen en een afneembare telefoon. Het rijdende gedeelte is ruim 40 cm hoog. Het activiteitenpaneel is 32 cm hoog, 27 cm breed en 5 cm dik.

goedkope babywalker van vtech

Wat kun je allemaal met deze babywalker doen?

Een babywalker heeft als hoofddoel natuurlijk je kindje te leren lopen. Daar is deze baby walker uitermate geschikt voor. Het is stevig, stabiel, niet te zwaar en goed wendbaar. Maar wat het verschil maakt bij een babywalker is de activiteitenpaneel. Ik heb vantevoren eerst goed rondgekeken wat er allemaal te koop was. Uiteindelijk kwam ik bij deze Vtech babywalker uit, omdat de prijs-kwaliteitsverhouding het beste was. Vtech is namelijk een heel goed speelgoedmerk weet ik uit eigen ervaring.

Op het activiteitenpaneel is oneindig veel te vinden. Je kindje wordt echt vermaakt met dit speelgoed en het is nog leerzaam ook. Zo leert hij dierengeluiden herkennen, cijfers, kiekeboe spelen, liedjes, geluiden, woordjes etc. Het is ook goed voor de motoriek van je kindje, want hij leert hoe hij knoppen in moet drukken, hoe hij knoppen moet draaien, hoe hij vormpjes in het paneel moet klikken etc. Er zitten 11 melodietjes in en een gezongen liedje. Een vrouwenstem vertelt allerlei grappige zinnetjes. Het kiekeboe spelletje is een van de favoriete spelletjes van mijn zoontje. Dit is een deurtje dat je open en dicht kunt doen op het paneel. Wanneer je dit doet hoor je echt een krakend geluid van een deurtje. Dit vindt hij zo grappig dat hij dit constant blijft herhalen en helemaal in een deuk ligt. Wanneer je aan de draaischrijven draait gaat de muziek sneller spelen. Toen mijn zoontje dit in de gaten had werd er dus constant aan de draaischijven gedraaid, want dat klonk leuk! Gelukkig zit er ook een volumeknop op en schakelt het apparaat zichzelf uit als er een paar minuten inactiviteit is, zodat de batterijen niet op raken.

online speelgoed kopen of bestellen

Conclusie

We hebben deze leuke babywalker op zijn eerste verjaardag gegeven en hij speelt er nu nog weleens mee. Soms loopt hij er zomaar weer in eens mee rond of is hij liedjes aan het spelen op de piano. De babywalker is zijn geld dubbel en dwars waard. Want hij heeft er mee leren lopen, maar heeft ook uren plezier gehad met het actviteitenpaneel. De kwaliteit is super, maar ik ben ook niet anders gewend van Vtech. Er zit superveel op het activiteitenpaneel, zodat deze niet snel gaat vervelen en je kindje er op uit gekeken is. Heel handig is dat je het paneel eraf kunt halen, zodat je baby er ook op andere plaatsen mee kan spelen. Wat mij betreft een aanrader en eigenlijk wel een musthave!

Pluspunten
+ Veel waar voor je geld
+ Activiteitenpaneel is uitgebreid en afneembaar
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
Geen



Baby walker bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com



Algemene informatie

Merk: Vtech
Type: Baby walker
Leeftijd: 6 maanden tot 3 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals wehkamp.nl, babypark.nl, bol.com, intertoys.nl, prenatal.nl, blokker.nl, toysxl.nl, bartsmit.com, lobbes.nl etc.
Prijs: tussen € 39,95 en € 42,95

Vtech

Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.




VTech Toet Toet Auto's Vliegveld Review


Voor de tweede verjaardag van mijn zoontje wisten we eigenlijk niet zo goed wat voor speelgoed we moesten kopen. Hij heeft namelijk al heel veel en hij gaat nu eigenlijk een nieuwe fase in. Baby speelgoed is hij te groot voor, maar veel ander speelgoed nog te klein. Ik wist dat hij auto's en vliegtuigen leuk vond en ook vindt hij geluidjes leuk om na te doen. Uiteindelijk hadden we een speelgoed vliegveld van Vtech gevonden. Wil je weten of dit leuk speelgoed is voor een peuter? Lees dan snel verder!

Waar kan ik dit speelgoed voor peuters van Vtech kopen?

Deze Vtech Toet Toet Auto's Vliegveld is te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl, babypark.nl, bol.com, toysxl.nl, toysavers.nl, blokker.nl, toyscompany.nl, lobbes.nl etc.

Hoe ziet Toet Toet Auto's Vliegveld van Vtech eruit?

Dit peuter speelgoed is gemaakt van plastic en ziet er degelijk uit. Het heeft geen kleine onderdelen of scherpe uitstekende stukjes, dus perfect voor kleine kinderen. De losse wegdelen kun je handig aan elkaar klikken. Het vliegveld heeft vrolijke basiskleuren en de tekeningetjes op de stickers zien er leuk uit. Het vliegveld heb je zo in elkaar gezet, zodat je peuter snel kan gaan spelen. Op sommige stukken zit een sensor ingebouwd die geactiveerd worden wanneer je met het speelgoed auto erover heen rijdt. De autootjes zijn ongeveer 9 cm lang, 5 cm hoog en 5,5 cm breed. Ook deze auto's hebben geen scherpe of uitstekende onderdelen. Ze voelen degelijk aan en kunnen wel tegen een stootje. Onder de speelgoedauto zit een knopje waarmee je hem aan, maar vooral ook uit kunt zetten.


Wat kun je allemaal met dit speelgoed vliegveld doen?

Mijn zoontje was helemaal blij toen hij dit cadeau kreeg. Hij ging meteen met de auto's over de baan heen rijden. Zelf geluiden hoeft hij niet te maken, want in de speelgoed auto en vliegtuig zitten geluiden. Niet alleen auto- of vlieggeluiden, maar ook liedjes en een stem die vanalles roept. Wanneer je een geluid hoort, licht ook een lampje op dat in de voorruit zit van het autootje en vliegtuigje. Superleuk! Wanneer je kindje met de auto of het vliegtuig over een sensor in de baan heen gaat hoor je weer andere geluidjes, liedjes of stemmen. Het vliegtuig kun je op een klein plateautje aan een arm plaatsen. Deze arm zit vast aan de verkeerstoren van het  vliegveld. Wanneer je aan een hendel draait vliegt het vliegtuig om de verkeerstoren heen. Ook zit er een slagboom op die open en dicht kan, een tankstation en een windmeter die kan draaien.

Conclusie

Mijn peuter is echt blij met zijn vliegveld, vliegtuig en auto. Hij kan er echt uren mee spelen. Ook moeten het speelgoed vliegtuig en de speelgoed auto overal mee naartoe. Er zitten een hele hoop liedjes, stemmen en geluidjes in die random worden afgespeeld. Ze vervelen dus niet snel. De prijs vind ik ook heel erg meevallen voor wat je krijgt en kwaliteit is gewoon super zoals ik van Vtech gewend ben. Fisher-Price is bijvoorbeeld ook een heel goed speelgoedmerk, maar wel vaak heel duur. Wat ook fijn is aan dit speelgoed is dat het uitbreidbaar is met heel veel onderdelen en auto's. Dit peuter speelgoed is goed voor de fijne motoriek en hand- oogcoördinatie. Tevens leert je kindje oorzaak en gevolg en wordt hij geprikkeld om een rollenspel te spelen. Wat mij betreft zeker een aanrader!





Vtech Toet Toet Auto's is uitbreidbaar

Het mooie van deze baan is, dat er ook nog andere banen te koop zijn die je hier aan vast kunt koppelen. Zo is er een Vtech toet Toet Auto's Bouwplaats, Vtech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne, Vtech Toet Toet Auto's Auto Ambulance, Vtech Toet Toet Auto's Lanceerbaan, Vtech Toet Toet Auto's Rijbaan en een Vtech Toet Toet Auto's garage. Ook is er een setje te koop van 8 of 30 wegdelen die je hieraan kunt koppelen, waarvan er ook weer een paar met een sensor zijn ingebouwd. Tevens zijn er ook aan aantal losse auto's te koop die allemaal hun eigen liedjes en geluiden hebben. Voor de meisjes zijn er ook speciaal roze auto's te koop. Dit alles is voor elkaar gemaakt en uitwisselbaar met elkaar. Een leuk idee voor straks met de feestdagen, zoals sinterklaas en kerstmis!

Pluspunten
+ Veel waar voor je geld
+ Uitbreidbaar
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
Geen



Vtech Toet Toet Auto's bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt het speelgoed de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com



Algemene informatie

Merk: Vtech
Type: Toet Toet Auto's Vliegveld
Leeftijd: 1 tot 5 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl, babypark.nl, bol.com, toysxl.nl, toysavers.nl, blokker.nl, toyscompany.nl, lobbes.nl etc.
Prijs: tussen € 24,95 en € 26,95


Vtech

Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.




vrijdag 11 oktober 2013

Vtech Mijn Eerste Smartphone Review

Kinderen vinden het geweldig om volwassenen na te doen, zo ook met bellen. Om deze reden brengen speelgoedfabrikanten talloze speelgoedtelefoons op de markt. En omdat tegenwoordig de smartphone niet meer uit ons leven is weg te denken spelen de speelgoedfabrikanten daar goed op in. Er zijn erg veel smartphones voor baby's, peuters en kleuters te koop. In deze review leg ik Mijn Eerste Smartphone van Vtech eens onder de loep. Ben je benieuwd of dit een leuke speelgoed telefoon is voor je kindje? Lees dan snel verder!

speelgoed telefoon baby peuter kleuter

Waar kan ik dit baby speelgoed van Vtech kopen?

Deze Vtech telefoon is te koop bij speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl, vd.nl, gigaspeelgoed.nl, goedkoopstespeelgoedwinkel.nl etc.

Hoe ziet Mijn Eerste Smartphone van Vtech eruit?

De speelgoed telefoon ziet er op het eerste gezicht degelijk uit. Vergeleken met de smartphones van volwassenen is deze erg dik, namelijk 3,5 cm. Verder is de telefoon 12 cm lang en 6 cm breed. De smartphone is voornamelijk wit en oranje gekleurd. Het heeft grote, redelijk platte toetsen en een klein lcd scherm. Het mooie aan deze telefoon is, dat het een uitschuifbare slide phone is met een qwerty-toetsenbord. Stoer toch, voor een baby telefoon!

online een speelgoed telefoon kopen of bestellen

Wat kun je allemaal met deze speelgoedtelefoon doen?

Er zitten allerlei games in deze leuke speelgoed telefoon ingebouwd. Zo wordt het kind verschillende vragen gesteld waarbij het goed antwoord gegeven moet worden. Je kindje leert met deze telefoon hoe een echte telefoon werkt, zoals de telefoon ophalen wanneer er gebeld wordt, hoe een telefoonboek werkt, verschillende melodietjes als ringtone beluisteren, cijfers ontdekken etc. Alle opdrachten worden via een scherm (visueel) en een stem (audio) gegeven. Op de achtergrond hoor je een muziekje, die je gelukkig ook uit kunt zetten.

Conclusie

Ik vind dit echt een heel mooie speelgoed telefoon, want er zitten een hoop leuke opdrachten, geluidjes, muziekjes en stemmetjes in, waardoor je kind niet snel erop uitgekeken raakt. De telefoon is van goede, degelijke kwaliteit zoals ik eigenlijk van Vtech gewend ben. Mijn zoontje heeft het speelgoed namelijk al een paar keer laten vallen, maar alles doet het gewoon nog. Voor een kind van 2 is de telefoon leuk om mee te spelen, maar ik denk dat de opdrachten nog wel iets te moeilijk zijn. Hoe ouder het kind wordt, hoe beter hij of zij de opdrachten zal begrijpen. Wat mij betreft is dit speelgoed zeker het geld waard en kan je kind er jarenlang plezier van hebben. Zeker een aanrader, vooral straks voor de feestdagen!

Pluspunten
+ Veel waar voor je geld
+ Kwaliteit van Vtech
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
Geen



Een speelgoedtelefoon bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com



Algemene informatie

Merk: Vtech
Type: Mijn Eerste Smartphone
Leeftijd: 2 tot 6 jaar
Verkrijgbaar: bij speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl, vd.nl, gigaspeelgoed.nl, goedkoopstespeelgoedwinkel.nl etc.
Prijs: tussen € 16 en € 24

Vtech
Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.



dinsdag 12 maart 2013

Fisher-Price Stapelblokken: veelzijdige stapelblokken die goed zijn voor de ontwikkeling van je kindje!



Speelgoed is voor de ontwikkeling van je baby alleen maar goed. Je kindje leert op deze manier kleuren, vormen en verschillende soorten stof herkennen, problemen oplossen en hij ontwikkelt hiermee zijn grove en fijne motoriek. Met de veelzijdige stapelblokken van Fisher-Price ontwikkelt je kindje zich op verschillende gebieden. Lees snel mijn uitgebreide ervaring met deze blokken van Fisher Price!


Waar kan ik dit baby speelgoed van Fisher-Price kopen?

Deze Fisher Price Stapelblokken zijn te koop bij speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals Bartsmit.com, Ekiddies.nl, Blokker.nl, ToysXL.nl, Bol.com, Degrotespeelgoedwinkel.nl, Toysrus.nl, Goedkoopstespeelgoedwinkel.nl, Wehkamp.nl, Speelgoedparadijs.com etc.




Informatie over Fisher Price

Fisher Price is een bedrijf dat al in 1930 opgericht is door Herman Fisher, Irving Price, Margaret Evans Price en Helen Schelle. Ze begonnen met houten speelgoed dat al meteen een succes werd. In 1993 nam het bedrijf Mattel Fisher Price over en sinds het oprichten van het bedrijf heeft Fisher Price al meer dan 5000 verschillende soorten speelgoed op de markt gebracht. Je kunt wel zeggen dat Fisher Price tot de top van de wereld behoort op het gebied van speelgoedfabrikanten.


Hoe zien deze stapelblokken van FisherPrice eruit?

De blokken zijn ongeveer 7 x 7 cm en hebben vrolijke kleuren. Op elk blok zit bovenop een vrolijk gezichtje. Dit zijn knoppen die je kunt indrukken. Wanneer je deze indrukt zal er een speeltje op de zijkant van het blok gaan draaien. Op elk blok staat ook een letter en een cijfer afgebeeld. De cijfers kun je voelen, omdat hierbij reliëf is gebruikt. Ook heeft elk blok een eigen kiekeboe spelletje die op hun eigen manier werken. Aan de onderkant van elk blok zit een gat. Wanneer je de blokken op elkaar stapelt passen de knoppen hier precies in en wanneer je op de bovenste knop duwt zullen alle speeltjes tegelijk draaien, omdat ze dan met elkaar verbonden zijn. Dit baby speelgoed is van degelijke kwaliteit, dus ze kunnen wel tegen een stootje.


Is het leuk om met de blokken te spelen?

Het zijn hele leuke, veelzijdige stapelblokken. Zoals ik al eerder vertelde ontwikkelt je peuter zich met dit peuter speelgoed op verschillende gebieden. De kiekeboe speeltjes vind mijn kindje super leuk om mee te spelen. Bij de één moet je draaien om een dier tevoorschijn te laten komen, bij een ander heb je een deurtje dat je kunt omslaan en bij het derde blok zit een schuifdeurtje om de maan of zon te laten zien. Aan de andere kant van de blokken zitten draai speeltjes. Het doet me een beetje denken aan die oude babygyms die je aan de zijkant van een box of ledikant kunt hangen. Bij de één draait een spiegelrad waar gekleurde kraaltjes in zitten, bij de ander draait een ouderwetse telefoondraaischijf en bij de laatste draait een soort rad. Het mooie is dat je baby zelf aan de draaispeeltjes kan draaien, maar hij kan het speeltje ook laten draaien door bovenop de knop te drukken. Tenslotte staan er op de zijkanten letters afgebeeld en op de andere kant cijfers. De cijfers kun je voelen, omdat hier reliëf is gebruikt. Het mooie van deze Fisher Price stapelblokken is dat wanneer je ze op elkaar stapelt, ze met elkaar in verbinding staan. Wanneer je nu op de bovenste knop drukt, zullen alle speeltjes gaan draaien. Superleuk verzonnen door Fisher Price!


Conclusie

Stapelblokken zijn eigenlijk best belangrijk voor de ontwikkeling van je peuter en met deze blokken zorg je ervoor dat je kindje zich op verschillende gebieden kan ontwikkelen. Stapelblokken is ook helemaal geen duur speelgoed, dus ik zou zeggen: bestel er ook een paar! Ons kindje is er in ieder geval erg blij mee. De stapelblokken zijn van degelijke kwaliteit, zoals we gewend zijn van Fisher-Price. Dus als er een keer mee gegooid wordt is dat helemaal niet erg. Volgens mij gaat speelgoed van Fisherprice levenslang mee, teminste dat is mijn ervaring. Ik ben helemaal positief over deze Fisher-Price stapelblokken en kan je ze dan ook zeker aanraden!

Pluspunten
+ Veelzijdig
+ Origineel
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
Geen



Bestel direct deze stapelblokken van Fisher-Price of ander leuk speelgoed bij Bol.com!



donderdag 7 maart 2013

Thomas de Trein van Fisher-Price: een leuk treintje dat er net zo uitziet en klinkt als in de tv serie!


De voorkant van Thomas de Trein

Wie kent Thomas de Trein niet? Wanneer je kinderen hebt zal je vast wel ooit eens een Thomas de Trein filmpje hebben bekeken of ken je vast wel een Thomas de Trein liedje. Aangezien onze baby de kinderserie Thomas de Trein zo leuk vond, gingen we voor zijn verjaardag eens rondkijken op internet of we leuk Thomas de Trein speelgoed konden vinden. Wat me meteen opviel is dat er superveel te krijgen is van de serie. Een houten Thomas de Trein, plastic treintjes, hele treinstations, treintjes met geluid en licht etc. Je hebt natuurlijk niet alleen speelgoed van Thomas de Trein, maar ook van andere karakters uit de serie zoals Stanley, Sir Handle, Gordon, Percy, Henry, James en nog veel meer. Genoeg te vinden dus. Wij hebben uiteindelijk een plastic treintje van Thomas de Trein gekocht met licht en geluid. Lees snel verder wat onze ervaring met dit leuke speelgoed is!


Waar kan ik dit speelgoed van Fisher-Price kopen?

Deze Thomas de Trein is te koop bij (online) speelgoed- en babywinkels en warenhuizen zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online webshops als Wehkamp, Bol.com etc.

Fisher Price

Fisher Price is een bedrijf dat al in 1930 opgericht is door Herman Fisher, Irving Price, Margaret Evans Price en Helen Schelle. Ze begonnen met houten speelgoed dat al meteen een succes werd. In 1993 nam het bedrijf Mattel Fisher Price over en sinds het oprichten van het bedrijf heeft Fisher Price al meer dan 5000 verschillende soorten speelgoed op de markt gebracht. Je kunt wel zeggen dat Fisher Price tot de top van de wereld behoort op het gebied van speelgoedfabrikanten.

De zijkant van Thomas de Trein


Uiterlijk

Het treintje is niet echt heel groot. Ik had deze Thomas de Trein wel iets groter verwacht, nadat we hem bij een webshop op een foto zagen staan. Het treintje is 7 cm lang, 4 cm hoog en 2,5 cm breed. Hij ziet er wel heel erg leuk uit, precies zoals in de serie. De vormen en kleuren kloppen precies. Hij is lichtblauw van kleur met zwarte en rode tinten. Het gezicht van Thomas is wit, zoals in de serie. Het gezicht is echt goed nagemaakt.

De achterkant van Thomas de Trein


Gebruik en ervaring

Nadat we zagen dat de trein best klein was, waren we erg benieuwd naar het beloofde licht en geluid. Bovenop de trein zit een knopje en wanneer je deze indrukt hoor je de bekende Thomas de Trein toeter of fluit. De ene keer laat hij een lange toon horen en de andere keer 2 korte tonen. Het geluid is precies zoals in de Thomas de Trein filmpjes. Wanneer je Thomas de Trein laat toeteren of fluiten, gaat voorop de trein een geel/oranje lampje branden. Thomas de Trein heeft 6 kleine wieltjes en wanneer je met de trein gaat rijden, maakt deze ook echt het geluid van een trein. Superleuk! Nu hoef je niet meer zelf het geluid erbij te maken, maar dit doet het speelgoed zelf al. Tevens brandt het lampje voorop de trein wanneer je met de trein heen en weer rijdt. Ons kindje is ook heel erg blij met het treintje en dat is natuurlijk het belangrijkst. Hij herkende Thomas meteen en neemt het treintje dan ook overal mee naartoe. Af en toe wordt er eens gegooid met het treintje, maar daar kan het goed tegen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er kleine onderdeeltjes vanaf vallen, wanneer er met de trein gegooid wordt.

De zijkant van Thomas de Trein


Conclusie

Ondanks het kleine formaat ben ik toch heel erg tevreden over deze Thomas de Trein. De trein ziet er precies uit als in de serie op tv en het lichtje en de geluidjes zijn echt superleuk! Het speelgoed is degelijk, maar dat zijn we wel gewend van speelgoed van Fisher Price. Het belangrijkste is natuurlijk dat ons kindje blij is met dit speelgoed. Wat mij betreft zeker een aanrader! Trouwens, er is zoveel te koop van Thomas de Trein speelgoed, dat je een hele collectie aan treintjes kunt sparen. Met deze treintjes kun je dan spelen op één van de vele treinsporen, in tunnels, stations en nog veel meer. Waarschijnlijk gaat deze collectie je dan wel honderden euro´s kosten, maar leuk is het wel!

Pluspunten
+ Degelijk
+ Lijkt precies op de echte Thomas de Trein
+ Geluidjes zijn leuk

Minpunten
- Klein formaat


Algemene informatie

Fabrikant: Mattel
Merk: Fisher-price
Type: speelgoedtrein
Leeftijd: 3 tot 6 jaar, maar ons kindje van anderhalf speelt er ook gewoon mee
Verkrijgbaar: (online) speelgoed- en babywinkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: rond € 11


Thomas de Trein bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





dinsdag 29 januari 2013

Lamaze Jingle Jack Ster: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!


Lamaze Jingle Jack Ster: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!

Informatie over het merk Lamaze

Lamaze is onderdeel van Learning Curve en produceert speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling van je kindje. Ze hebben allerlei soorten speelgoed voor kindjes van 0 t/m ongeveer 2 jaar. Lamaze speelgoed heeft eigenlijk best wel een unieke stijl qua uiterlijk, waardoor je het speelgoed vrijwel altijd meteen herkent. In elke leeftijdscategorie zijn bepaalde dingen belangrijk voor een kindje en dat past Lamaze toe op hun speelgoed.

Waar kan ik dit baby speelgoed van Lamaze kopen?

Deze Lamaze Jingle Jack Ster is te koop bij speelgoedwinkels en babywinkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online webshops als Wehkamp, Bol.com etc.


Hoe ziet dit speelgoed eruit?

De ster ziet er erg vrolijk uit door alle kleuren die gebruikt zijn. Rood, geel, blauw, paars, oranje en allemaal met een ander motief of patroon. Dit is één van de kenmerken van de stijl die het speelgoedmerk Lamaze altijd gebruikt. Doordat ze een bepaalde stijl gebruiken, herken je altijd meteen dat het speelgoed van hun is. De zachte ster heeft een lengte en breedte van 15 cm en een hoogte van 30 cm. Voor elk gekleurd vlakje is een ander soort stukje stof gebruikt en aan de uiteindes van elke kant zitten een paar felgekleurde lintjes. In de ster zit knisperpapier, dat je hoort als je erin knijpt. Tevens zit in het speelgoed een belletje dat rinkelt wanneer je met het speelgoed schudt. Aan één van de uiteindes van de ster zit een witte plastic ring, zodat je het stuk speelgoed handig aan je kinderwagen, buggy of box kunt hangen.

Leuk speelgoed van Lamaze

Is de Lamaze Jingle Jack Ster leuk om mee te spelen?

Voor een baby van een paar maanden oud is het goed om verschillende soorten stof of texturen te voelen. Daar is deze ster speciaal voor gemaakt. Het is goed om regelmatig met zijn handje over het stof heen te gaan, zodat hij de verschillen kan voelen. Het knisperend geluid, wanneer je baby erin knijpt vindt hij helemaal te gek. Die van ons wel in ieder geval. Het trekt echt zijn aandacht. Ook de felgekleurde lintjes die aan de uiteindes zitten wilt hij steeds vastpakken en in zijn mond stoppen. Wanneer hij met de ster schudt, werkt het belletje als een soort rammelaar, al is deze niet zo duidelijk te horen. Dit soort speelgoed is uitermate geschikt voor de motorische vaardigheden van je baby.

Is dit speelgoed van Lamaze veilig?

Deze Jingle Jack Ster is helemaal veillig. Het is zacht en heeft geen gevaarlijke uitsteeksels of stukjes die je los kunt trekken. Je baby kan dus veilig met dit speelgoed spelen.

Conclusie

Ik vind deze Jingle Jack Ster van Lamaze zeer geschikt speelgoed voor onze baby. De felle kleurtjes, geluidjes en lintjes trekken zijn aandacht en zorgen ervoor dat hij alles wilt ontdekken. Ik denk inderdaad dat deze ster heel goed is voor de motoriek van een baby. Onze baby is helemaal weg van het speelgoed en dat is ook het belangrijkste. Speelgoed van Lamaze is eigenlijk altijd wel goed. Het is best goedkoop speelgoed. Wat ik handig vind is dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten
+ Goed voor de motorische vaardigheden
+ Degelijk
+ Handig om mee te nemen

Minpunten
Geen


Merk: Lamaze
Type: ontdekkings-rammelaar
Leeftijd: van 0 tot ongeveer 2 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels en webshops zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: tussen € 8 en € 10


Je speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Lamaze? 
Dan weet ik zeker dat je onderstaand artikel ook leuk vindt om eens door te lezen!

Lamaze Mijn Eerste Spiegel
- Simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!

zondag 27 januari 2013

Fisher Price Brilliant Basics Snap Lock Rups: simpel, maar effectief speelgoed van Fisher Price!


Fisher Price Brilliant Basics Snap Lock Rups: simpel, maar effectief speelgoed van Fisher Price!

Informatie over het merk Fisher Price

Fisher Price is een bedrijf dat al in 1930 opgericht is door Herman Fisher, Irving Price, Margaret Evans Price en Helen Schelle. Ze begonnen met houten speelgoed dat al meteen een succes werd. In 1993 nam het bedrijf Mattel Fisher Price over en sinds het oprichten van het bedrijf heeft Fisher Price al meer dan 5000 verschillende soorten speelgoed op de markt gebracht. Je kunt wel zeggen dat Fisher Price tot de top van de wereld behoort op het gebied van speelgoedfabrikanten.

Fisher Price Brilliant Basics Snap Lock Rups: simpel, maar effectief speelgoed van Fisher Price!

Waar kan ik dit baby speelgoed kopen?

Deze Fisher Price Brilliant Basics Snap Lock Rups is te koop bij (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.

Fisher Price Brilliant Basics Snap Lock Rups: simpel, maar effectief speelgoed van Fisher Price!

Hoe ziet dit leuke baby speelgoed eruit?

Deze Fisher-Price rups ziet er vrolijk uit door de verschillende felle kleuren. De rups bestaat eigenlijk uit 6 losse onderdelen die in elkaar geklikt kunnen worden. De losse onderdelen zijn allemaal van hard plastic. Elk onderdeel heeft zijn eigen speeltje. Zo is er een onderdeel waar een balletje in zit dat je rond kunt draaien, is er een onderdeel waar losse gekleurde balletjes in zitten en een onderdeel waarbij je de rechterhelft kunt draaien. Dit maakt dan een ratelend geluid. De onderdelen zijn per stuk ongeveer 7 cm lang en hebben een diameter van 4 cm. De rups heeft o.a. de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars.

Fisher Price Brilliant Basics Snap Lock Rups: simpel, maar effectief speelgoed van Fisher Price!

Is deze  Fisher Price Rups leuk om mee te spelen?

Ik vind deze rups van Fisher-Price leuk baby speelgoed. Eigenlijk is het best simpel speelgoed, maar wel goed voor de ontwikkeling van je baby. Je kindje leert kleuren en vormen herkennen en de verschillende speeltjes zorgen ervoor dat je baby's motoriek ontwikkeld wordt. De onderdelen van de rups uit elkaar trekken lukt mijn kindje nog niet. Zelfs ik moet er behoorlijk kracht voor zetten. Let wel op, dat als je je kindje met de losse onderdelen laat spelen, je later waarschijnlijk overal moet gaan zoeken om de onderdelen weer bij elkaar te krijgen. Het handige aan deze speelgoed rups is dat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Er hoeven geen batterijen in, dus kun je ook niet gek worden van muziekjes en verhaaltjes.

Fisher Price Brilliant Basics Snap Lock Rups: simpel, maar effectief speelgoed van Fisher Price!

Is dit speelgoed van Fisher Price veilig?

Deze rups is 100% veilig. Er zitten geen kleine onderdelen aan die losgemaakt kunnen worden en de rupsonderdelen zijn groot genoeg, zodat de baby deze niet door kan slikken. Het is zoals we van Fisher Price gewend zijn, erg degelijk speelgoed.

Fisher Price Brilliant Basics Snap Lock Rups: simpel, maar effectief speelgoed van Fisher Price!

Conclusie

Ik vind deze speel rups van Fisher Price goed en leuk speelgoed. Het heeft een vrolijke uitstraling, is degelijk en goed voor de motorische ontwikkeling van je kleintje. Het speelgoed is veilig en is handig om ergens mee naartoe te nemen. Er zitten geen batterijen in, dus je hoeft niet gek te worden van overvrolijke liedjes of lange verhalen. Simpel, maar effectief dus!

Pluspunten
+ Goed voor motorische ontwikkeling
+ Handig om mee te nemen

Minpunten
Geen



Deze speelgoed-rups of ander leuk speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Fisher-Price
Type: kralenketting
Leeftijd: van 6 maanden tot 3 jaar
Verkrijgbaar: (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: rond € 10

Playgro Vormenstoof Olifant: leuk, veelzijdig en educatief speelgoed


De voorkant van dit leuke baby speelgoed

Informatie over het merk Playgro

Playgro is een bedrijf dat kwalitatief goed speelgoed maakt voor de ontwikkeling van je baby. Ze produceren heel veel verschillende producten voor thuis, tijdens een reis, voor het voeden, veiligheid en baby care. Playgro is een bedrijf dat in 1992 is opgezet in Australië, maar zit nu in 57 landen verspreid over de hele wereld.

Waar kan ik dit baby speelgoed kopen?

Deze Playgro Vormenstoof Olifant is te koop bij (online) speelgoed winkels zoals degrotespeelgoedwinkel.nl en Intertoys.nl

De achterkant van dit leuke en leerzame baby speelgoed
De achterkant van dit leuke en leerzame baby speelgoed

Hoe ziet dit leuke baby speelgoed eruit?

Eigenlijk is het een grote harde plastic bal met een diameter van ongeveer 15 cm. Op de voorkant zitten ogen geplakt met daarop een slurf die je kunt ronddraaien. Aan de onderkant zitten 2 zachte pootjes en bovenop zitten 2 zachte knisper-oren. De poten en oren zijn van verschillende soorten stof gemaakt met hun eigen opdrukken en kleuren. De olifant heeft verder erg vrolijke kleuren waaronder rood, oranje, groen, paars en blauw.

In de achterkant zitten de openingen voor de verschillende vormen. Elke vorm heeft een eigen kleur en getal erop gedrukt. Tevens zitten er in elke vorm 2 kleine gaatjes. Waar dit precies voor is weet ik niet, maar als je een dun touwtje hebt, zou je met de vormen een ketting kunnen maken. De volgende vormen zitten erin: vierkant, ster, driehoek, cirkel, hartje en een zeshoek. De vormen zijn aan de binnenkant hol. Aan de onderkant van de olifant is een opening van rubber, waar je de vormen uit kunt halen. Dit gaat niet makkelijk en vind ik wel een minpuntje. Het zou handiger geweest zijn als je de onderkant los kon draaien of klikken. Nu moet je echt met je vingers het blokje eruit wroeten.

Playgro Vormenstoof Olifant: leuk, veelzijdig en educatief speelgoed
De onderkant van de Playgro Vormenstoof Olifant

Is deze Playgro Vormenstoof Olifant leuk om mee te spelen?

Ik vind deze Vormenstoof Olifant van Playgro leuk en goed speelgoed, want het heeft namelijk meerdere doelen. Wanneer je baby nog wat kleiner is, zal hij de zachte knisper-oren en poten erg leuk vinden. Met de plastic vormen zal hij nog niet veel doen, dan alleen maar in de mond stoppen. Wanneer je baby ouder is zal hij waarschijnlijk vaker proberen om de vormen in de goede opening te krijgen. Dan komt het educatieve meer van pas, terwijl in het begin de motorische ontwikkeling meer gestimuleerd wordt. Je kindje zal met dit baby speelgoed vormen en kleuren leren herkennen. Ook vond mijn kleine man de slurf leuk, want deze kan 360 graden gedraaid worden. Wanneer je dit doet maakt de slurf een ratelend geluid.

Is dit speelgoed van Playgro veilig?

Deze vormenstoof Olifant is helemaal veilig. De zachte oren en poten, die eraan zitten, kunnen er niet vanaf getrokken worden en het speelgoed heeft geen harde uitstekende onderdelen. De vormen zijn groot genoeg, zodat als je baby een vorm in zijn mond probeert te stoppen, hij deze niet kan doorslikken.

Playgro Vormenstoof Olifant: leuk, veelzijdig en educatief speelgoed
De verschillende gekleurde, plastic vormen

Conclusie

Ik vind deze vormenstoof van Playgro erg leuk speelgoed. Het heeft vrolijke kleurtjes, is veilig en heeft verschillende doeleinden. Je kindje leert er namelijk vormen en kleuren mee herkennen, maar de verschillende soorten stof en knisper-oren is ook goed voor de ontwikkeling van je baby. Tevens is de ratelende slurf erg leuk om mee te spelen. Het is niet heel goedkoop speelgoed. Maar aangezien het baby speelgoed verschillende elementen bevat, vind ik de prijs eerlijk gezegd wel meevallen.

Pluspunten
+ Veelzijdig
+ Goed voor motorische ontwikkeling
+ Educatief

Minpunten
- Opening om vormen eruit te halen is te klein



Wil je leuk speelgoed voor je kindje bestellen?
Bestel bij Bol.com voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Playgro
Type: vormen
Leeftijd: van 6 maanden tot 3 jaar
Verkrijgbaar: (online) speelgoed winkels zoals degrotespeelgoedwinkel.nl en Intertoys.nl
Prijs: rond € 13




Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Playgro? 
Dan weet ik zeker dat je de onderstaande artikelen ook leuk vindt om eens door te lezen!

Playgro Bendy Ball
- Simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar
- Goedkoop baby speelgoed dat is goed is voor de motorische en zintuigelijk ontwikkeling!


Playgro Bendy Ball: simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!


Wij hoorden een tijdje geleden van iemand dat een zogenaamde Bendy Ball van Playgro, speelgoed was dat baby´s erg leuk vinden. Tevens zou het heel goed zijn voor de motoriek van de baby en zou hij er een lange tijd veel plezier van hebben. Toch erg nieuwsgierig, dus ook snel zo´n bal besteld bij Toys XL. Lees snel verder om erachter te komen wat ik van dit leuke baby speelgoed vind!
Playgro Bendy Ball: simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Informatie over het merk Playgro

Playgro is een bedrijf dat kwalitatief goed speelgoed maakt voor de ontwikkeling van je baby. Ze produceren heel veel verschillende producten voor thuis, tijdens een reis, voor het voeden, veiligheid en baby care. Playgro is een bedrijf dat in 1992 is opgezet in Australië, maar zit nu in 57 landen verspreid over de hele wereld.

Waar kan ik dit baby speelgoed kopen?

Deze Playgro Bendy Ball is te koop bij (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.

Playgro Bendy Ball: simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Verpakking

De bal zat niet echt verpakt in een doos. Er hing een stuk karton aan (zie foto's) met allerlei informatie erop gedrukt dat vast zat met tie rips, zoals al het speelgoed tegenwoordig. De informatie staat er in verschillende talen op.

Is deze Playgro Bendy Ball leuk om mee te spelen?

Door het rubber voelt de bal zacht aan en kan het niet snel kapot. De bal bestaat eigenlijk uit verschillende slangetjes van rubber (zie foto's). Elk slangetje heeft zijn eigen felle kleur. Door het gebruik van de slangetjes kan een baby de bal makkelijk vast pakken en ook rollen. Hierdoor zal de motoriek van de baby beter ontwikkelen. In deze constructie van slangetjes zit een harde plastic bal waar drie kleine harde balletjes in zitten. Bij het bewegen van de bal zullen deze kleine balletjes door het rondslingeren van de harde plastic bal als een rammelaar klinken.

De buitenkant van de bal heeft ongeveer een diameter van 12 cm. Ons kindje vindt het leuk om de bal vast te pakken. Echt rollen en schudden doet hij nog niet, omdat hij daar waarschijnlijk nog iets te klein voor is. Op de verpakking staat dat deze bal voor vanaf 6 maanden is, maar onze baby van bijna 3 maanden vindt het nu al interessant. Vanaf 3 maanden beginnen baby's namelijk al vanalles vast te pakken. Het mooie van deze bal is dat het niet kapot kan en je het overal mee naartoe kunt nemen.

Playgro Bendy Ball: simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze Bendy Ball van Playgro. Door de kleurtjes wordt meteen de aandacht getrokken en omdat de bal uit losse slangetjes bestaat kan je baby het makkelijk vastpakken. Dit is erg goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje. De kleine balletjes in de bal functioneren als rammelaar. Het is best goedkoop speelgoed, dus wat mij betreft is dit heel leuk speelgoed voor je baby.

Pluspunten
+ Degelijk
+ Simpel
+ Goed voor de motorische ontwikkeling
+ Handig om mee te nemen

Minpunten
Geen



Leuk baby speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Playgro
Type: bal
Leeftijd: vanaf 3 maanden
Verkrijgbaar: (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: tussen € 4 en € 8





Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Playgro? 
Dan weet ik zeker dat je de onderstaande artikelen ook leuk vindt om eens door te lezen!

Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar
- Goedkoop baby speelgoed dat is goed is voor de motorische en zintuigelijk ontwikkeling!

Playgro Vormenstoof Olifant
- Leuk, veelzijdig en educatief speelgoed

zaterdag 26 januari 2013

Lamaze Mijn Eerste Spiegel: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!


Lamaze Mijn Eerste Spiegel: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!

Informatie over het merk Lamaze

Lamaze is onderdeel van Learning Curve en produceert speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling van je kindje. Ze hebben allerlei soorten speelgoed voor kindjes van 0 t/m ongeveer 2 jaar. Lamaze speelgoed heeft eigenlijk best wel een unieke stijl qua uiterlijk, waardoor je het speelgoed vrijwel altijd meteen herkent. In elke leeftijdscategorie zijn bepaalde dingen belangrijk voor een kindje en dat past Lamaze toe op hun speelgoed.

Waar kan ik dit baby speelgoed van Lamaze kopen?

Deze Lamaze Mijn Eerste Spiegel is te koop bij (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.

Lamaze baby speelgoed

Hoe ziet dit speelgoed eruit?

Dit leuke speelgoed van Lamaze is in een piramide-vorm van ongeveer 20 cm hoog. Het voelt heel zacht aan en als je er mee schudt hoor je een belletje rinkelen. Opdruk is de typische stijl van Lamaze. De stof, die is gebruikt, glimt behoorlijk. Natuurlijk zijn er ook weer vele vrolijke kleuren gebruikt zoals, groen, blauw, oranje, paars, roze, geel, rood etc. Op elke kant van de piramide staat een afbeelding van een zeedier zoals een vis, dolfijn en schildpad. Tevens heeft elke kant nog iets extra tastbaars zoals lintjes en een knisperflapje. Op één kant van de piramide zit een grote spiegel.

Lamaze Mijn Eerste Spiegel: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!

Is de Lamaze Mijn Eerste Spiegel leuk om mee te spelen?

Een spiegeltje is voor een baby altijd leuk om zichzelf te ontdekken. Het spiegeltje dat op deze piramide zit is buigbaar en niet breekbaar, dus ook niet gevaarlijk voor de baby. De vrolijke kleurtjes trekken meteen de aandacht van onze baby. De piramide is lekker zacht, maar toch stevig, dus hij kan er mee gooien, tegen aan zitten of in knijpen. De lintjes en knisperflapje vindt hij leuk om mee te spelen. De zeediertjes vindt hij ook leuk, maar vooral het visje. Onze baby vindt het ook altijd leuk om filmpjes van bewegende vissen in een aquarium te bekijken. Het belletje in de piramide werkt als een rammelaar, maar daar doet ons kindje eigenlijk nog niet zo heel veel mee. Waarschijnlijk is de piramide daar nog iets te groot voor om mee te schudden.

Lamaze baby speelgoed

Conclusie

De prijs van dit baby speelgoed van Lamaze vind ik wel wat aan de hoge kant, maar onze baby heeft er wel veel plezier van. Het is altijd leuk om te zien hoe een kindje reageert op zijn spiegelbeeld. Het handige van dit speelgoed is dat je het ook overal mee naartoe kunt nemen. De felle kleurtjes, spiegel en lintjes trekken de aandacht van onze baby en hij vindt het leuk om ermee te spelen. Wat mij betreft heel leuk speelgoed voor je kleine baby.

Pluspunten
+ Goed voor de motorische vaardigheden
+ Leuk om zijn spiegelbeeld te ontdekken
+ Handig om mee te nemen

Minpunten
- Misschien de hoge prijs





Leuk baby speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Lamaze
Type: spiegel / rammelaar
Leeftijd: van 0 tot ongeveer 2 jaar
Verkrijgbaar: (online) speelgoed- en babywinkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: tussen € 18 en € 20


Wil je Mijn Eerste Spiegel ook hebben?
Dan kun je deze direct bestellen bij Bol.com:



Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Lamaze? 
Dan weet ik zeker dat je onderstaand artikel ook leuk vindt om eens door te lezen!

Lamaze Jingle Jack Ster
-  simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!


Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar: goedkoop baby speelgoed dat goed is voor de motorische en zintuigelijke ontwikkeling!


Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar: goedkoop baby speelgoed dat goed is voor de motorische en zintuigelijke ontwikkeling!

Waar kun je deze baby rammelaar kopen?

De Playgro rammelaar is te koop bij (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl en Prenatal, maar ook bij online web shops als Wehkamp, Bol.com, VD.nl etc.

Playgro

Playgro is een bedrijf dat kwalitatief goed speelgoed maakt voor de ontwikkeling van je baby. Ze produceren heel veel verschillende producten voor thuis, tijdens een reis, voor het voeden, veiligheid en baby care. Playgro is een bedrijf dat in 1992 is opgezet in Australië, maar zit nu in 57 landen verspreid over de hele wereld.

Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar: goedkoop baby speelgoed dat goed is voor de motorische en zintuigelijke ontwikkeling!

Hoe ziet de Playgro baby rammelaar eruit?

Deze baby rammelaar is ongeveer 20 cm lang en de plastic buis heeft een diameter van ongeveer 3 cm. De plastic buis is hol waar vele gekleurde harde plastic balletjes in zitten. Aan de onderkant van de buis zit zachte, dikke, rood gekleurde stof omheen. Ook zit hier een klein strookje gladdere, blauwgekleurde stof. Aan de bovenkant van de rammelaar zit een grote zachte kop van een hondje, een puppy. Deze kop heeft verschillende vrolijke kleuren zoals rood, geel, oranje, paars en groen. De oren van de hond zijn van een andere stof gemaakt, die gladder aanvoelt. Hier zitten figuurtjes op getekend.

Is de Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar leuk om mee te spelen?

Mijn kleine man vindt het heel leuk om met deze rammelaar te spelen. Het is maar heel simpel en goedkoop speelgoed, maar de kleintjes hebben er zoveel plezier van. Teneerste kunnen ze er geluid mee maken wanneer ze er mee schudden, maar ook de verschillende soorten stof is goed voor de ontwikkeling van baby's. Dit is namelijk goed voor de zintuigelijke ontwikkeling en het schudden van de rammelaar is goed voor de motorische ontwikkeling. Dit is één van de weinige speelgoed producten van mijn zoontje waar geen batterijen in hoeft en eigenlijk is dat wel heel fijn. Ook vindt hij het leuk om de rammelaar als hamer of drumstok te gebruiken, maar wees niet bang. Hij kan er niks echt mee beschadigen, want de uiteindes zijn van heel zacht materiaal.

Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar: goedkoop baby speelgoed dat goed is voor de motorische en zintuigelijke ontwikkeling!

Conclusie

Ik ben heel blij met dit baby speelgoed. Het is goedkoop speelgoed en mijn zoontje is er hartstikke blij mee. Ook een voordeel is dat er geen batterijen in hoeven, dus geen oneindige liedjes en verhaaltjes en batterijen die op kunnen raken. De vrolijk gekleurde baby rammelaar is goed voor de motorische en zintuigeljike ontwikkeling. Het speelgoed is van goede kwaliteit en naast het rammelen leert je baby ook hoe verschillende soorten stof aanvoelt. Wat mij betreft zeker aan te raden om te kopen voor je baby!

Pluspunten
+ Goedkoop
+ Goed voor motorische en zintuigelijke ontwikkeling
+ Hoeft geen batterijen in

Minpunten
Geen




Deze baby rammelaar of ander leuk baby speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Playgro
Type: rammelaar
Leeftijd: van 0 tot 2 jaar
Verkrijgbaar: (online) speelgoed- en babywinkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: tussen € 7 en € 12 (goed rondkijken loont!)





Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Playgro? 
Dan weet ik zeker dat je de onderstaande artikelen ook leuk vindt om eens door te lezen!

Playgro Bendy Ball
- Simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Playgro Vormenstoof Olifant
- Leuk, veelzijdig en educatief speelgoed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...